Twee gewonden na ruzie in café Haven Maassluis, politiebus crasht in Vlaardingen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Maassluis – Bij een vechtpartij in een café aan de Haven is dinsdagavond de uitbaatster van het café gewond geraakt. Ook een bezoeker raakte gewond, vermoedelijk is er sprake geweest van steekwonden. Waarom de ruzie is ontstaan is nog niet bekend.

https://twitter.com/HenkNieuws/status/1298332782217879555?s=20

Ambulances kwamen ter plaatse om de gewonden te behandelen. De eigenaresse van het café raakte gewond aan haar hoofd. De politie heeft voor zover bekend nog geen aanhoudingen verricht. Camerabeelden worden veiliggesteld.

Politiewagen crasht onderweg
Een politiebus welke onderweg was vanuit vlaardingen botste op de Van Linden van Den Heuvelsingel op twee geparkeerde auto’s. De schade was zo groot dat de politiebus en een geparkeerde auto zware schade opliepen. Een agent raakte bij het ongeval gewond aan zij been.

https://twitter.com/flashphotoNL/status/1298334039582146567?s=20

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd