zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Verdachte aangehouden na speurtocht in weiland Waarder

- advertentie -

Nieuwerbrug – Een politiemacht is dinsdagavond op zoek geweest naar twee verdachte mannen. De twee mannen werden sinds gisteren al gezocht na aanleiding van een eerder incident in Nieuwerbrug, zij sloegen toen op de vlucht door een Maisveld in te rennen. Vanavond werden de twee mannen wederom gespot en weer gingen zij ervandoor en schoten nabij Waarder langs de A12 weer het boerenland op.

De politie was niet van plan de zoektocht op te geven en schakelde de hulp van de brandweer in. Met behulp van een bootje werd het water afgezocht en politieagenten werden op het weiland uitgezet. Na lang zoeken kon één van de twee gevonden worden. De andere verdachte is nog spoorloos.

Foto’s : Remco Gerritsen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -