Verdachte aangehouden na speurtocht in weiland Waarder

dinsdag 25 augustus 2020 21:48

Nieuwerbrug – Een politiemacht is dinsdagavond op zoek geweest naar twee verdachte mannen. De twee mannen werden sinds gisteren al gezocht na aanleiding van een eerder incident in Nieuwerbrug, zij sloegen toen op de vlucht door een Maisveld in te rennen. Vanavond werden de twee mannen wederom gespot en weer gingen zij ervandoor en schoten nabij Waarder langs de A12 weer het boerenland op.

De politie was niet van plan de zoektocht op te geven en schakelde de hulp van de brandweer in. Met behulp van een bootje werd het water afgezocht en politieagenten werden op het weiland uitgezet. Na lang zoeken kon één van de twee gevonden worden. De andere verdachte is nog spoorloos.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Verdachte aangehouden na speurtocht in weiland Waarder
Schrijver:

 

 

Nieuwerbrug – Een politiemacht is dinsdagavond op zoek geweest naar twee verdachte mannen. De twee mannen werden sinds gisteren al gezocht na aanleiding van een eerder incident in Nieuwerbrug, zij sloegen toen op de vlucht door een Maisveld in te rennen. Vanavond werden de twee mannen wederom gespot en weer gingen zij ervandoor en schoten nabij Waarder langs de A12 weer het boerenland op.

De politie was niet van plan de zoektocht op te geven en schakelde de hulp van de brandweer in. Met behulp van een bootje werd het water afgezocht en politieagenten werden op het weiland uitgezet. Na lang zoeken kon één van de twee gevonden worden. De andere verdachte is nog spoorloos.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!