Auto rijdt van talud A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel; Afrit momenteel gesloten

woensdag 26 augustus 2020 15:54

Nieuwerkerk a/d IJssel – Woensdag 26 augustus heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de A20 bij de afrit bij Nieuwerkerk aan den IJssel in de richting van Gouda. De afrit is momenteel afgesloten.

Volgens de eerste informatie is er een auto van het talud afgereden en tegen een boom tot stilstand gekomen. De automobilist is hierbij bekneld komen te zitten. Hulpdiensten hebben het slachtoffer bevrijdt. Hoe het momenteel met hem/haar is, is niet bekend.

Door de inzet is afrit 17 (Nieuwerkerk a/d IJssel / Zevenhuizen / Rotterdam-Nesselande) momenteel afgesloten, net als de rechterrijstrook. Verkeer op de A20 in de richting van Gouda moet rekening houden met vertraging.


Bron foto: Roos Autoberging

 

 

0 reacties

Auto rijdt van talud A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel; Afrit momenteel gesloten
Schrijver:

 

 

Nieuwerkerk a/d IJssel – Woensdag 26 augustus heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de A20 bij de afrit bij Nieuwerkerk aan den IJssel in de richting van Gouda. De afrit is momenteel afgesloten.

Volgens de eerste informatie is er een auto van het talud afgereden en tegen een boom tot stilstand gekomen. De automobilist is hierbij bekneld komen te zitten. Hulpdiensten hebben het slachtoffer bevrijdt. Hoe het momenteel met hem/haar is, is niet bekend.

Door de inzet is afrit 17 (Nieuwerkerk a/d IJssel / Zevenhuizen / Rotterdam-Nesselande) momenteel afgesloten, net als de rechterrijstrook. Verkeer op de A20 in de richting van Gouda moet rekening houden met vertraging.


Bron foto: Roos Autoberging

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!