Gewonden na botsing op kruising Middellandlaan Woerden

woensdag 26 augustus 2020 22:16

Woerden – Op de Middellandlaan in Woerden heeft woensdagavond een forse aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Een bestelauto en een personenauto botsten op de reeds beruchte kruising flink op elkaar. De klap was zo hard dat een traumahelikopter en de brandweer werden opgeroepen.

De brandweer heeft het slachtoffer met wat hand- en spandiensten uit de auto weten te bevrijden. Voor zover bekend is er tot nu toe één persoon gewond geraakt en door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Bij het ongeluk waren meerdere personen betrokken. Of zij gewond zijn geraakt is nog niet duidelijk. De politie doet verder onderzoek.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. 112 Groene Hart - […] Gedeeld: Nieuws op Beeld […]

Gewonden na botsing op kruising Middellandlaan Woerden
Schrijver:

 

 

Woerden – Op de Middellandlaan in Woerden heeft woensdagavond een forse aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Een bestelauto en een personenauto botsten op de reeds beruchte kruising flink op elkaar. De klap was zo hard dat een traumahelikopter en de brandweer werden opgeroepen.

De brandweer heeft het slachtoffer met wat hand- en spandiensten uit de auto weten te bevrijden. Voor zover bekend is er tot nu toe één persoon gewond geraakt en door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Bij het ongeluk waren meerdere personen betrokken. Of zij gewond zijn geraakt is nog niet duidelijk. De politie doet verder onderzoek.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!