Stormschades in Gouda

woensdag 26 augustus 2020 18:56

De brandweer in Gouda had het afgelopen dag en nacht behoorlijk druk met het verwerken van stormschades. Bomen, takken en verkeersborden moesten het ontgelden vanwege de harde wind. Naast wat schade aan straatmeubilair en lichte schade aan voertuigen is er niets bekend over bijvoorbeeld verwoeste auto’s door de storm.

Kleine impressie hieronder

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Stormschade, Waterlustlaan (Gouda) – 112 Groene Hart - […] Gedeeld: Nieuws op beeld […]
  2. Stormschade, Kleiwegplein (Gouda) – 112 Groene Hart - […] Gedeeld: Nieuws op Beeld […]
  3. Stormschade, Johan de Wittlaan (Gouda) – 112 Groene Hart - […] Gedeeld: Nieuws op Beeld […]

Stormschades in Gouda
Schrijver:

 

 

De brandweer in Gouda had het afgelopen dag en nacht behoorlijk druk met het verwerken van stormschades. Bomen, takken en verkeersborden moesten het ontgelden vanwege de harde wind. Naast wat schade aan straatmeubilair en lichte schade aan voertuigen is er niets bekend over bijvoorbeeld verwoeste auto’s door de storm.

Kleine impressie hieronder

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!