Video : Wildplasser mishandelt automobilist en vernielt auto in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op dinsdag 25 augustus omstreeks 17.15 uur vertrekt een automobilist van het parkeerterrein Kortebrantstraat te Rotterdam. Bij het uitrijden ziet hij een kerel zeer asociaal tegen een gevel pissen en besluit hem aan te spreken of hij dat normaal vindt.

De lichtgetinte man stopt zijn geslachtsdeel weer terug in zijn broek en stormt op de man af. Hij bedreigd de man en deelt daarbij een dreigende klap uit. De man besluit weg te rijden maar iets verderop wordt hij door dezelfde man met zijn vrienden klemgereden en krijgt hij wederom een klap omdat het raam nog open stond. Ook zijn auto wordt verder vernield.

- Advertisement -

De man is op zoek naar getuigen, winkeliers die eventueel opnames hebben, voorbijgangers die het incident gezien hebben, de verdachte had het probleem dat de man een bekende filmmaker van het bedrijf Dutch Fellow is en daardoor retegoed op camera staat.

De man wordt verzocht zichzelf te melden bij de politie, of als getuigen meer weten kunnen ze met hem contact opnemen via Twitter, Facebook of zijn website. Even Googlen naar Dutch Fellow.

https://www.youtube.com/watch?v=Q3iwr690GIo

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...