Auto te water Biertsedijk Oost Simonshaven

donderdag 27 augustus 2020 19:13

Simonshaven – Een automobilist is donderdagmiddag omstreeks half vier te water geraakt langs de Biertsedijk Oost in Simonshaven. Door een nog onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en kwam in de sloot terecht.

Het slachtoffer kon wel zelf uit het voertuig komen, maar was wel gewond. Een opgeroepen traumateam hoefde uiteindelijk niet veel te doen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft voor de zekerheid nog de sloot nog doorzocht.

Foto’s : Kevin Schenk

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto te water Biertsedijk Oost Simonshaven
Schrijver:

 

 

Simonshaven – Een automobilist is donderdagmiddag omstreeks half vier te water geraakt langs de Biertsedijk Oost in Simonshaven. Door een nog onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en kwam in de sloot terecht.

Het slachtoffer kon wel zelf uit het voertuig komen, maar was wel gewond. Een opgeroepen traumateam hoefde uiteindelijk niet veel te doen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft voor de zekerheid nog de sloot nog doorzocht.

Foto’s : Kevin Schenk

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!