zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Brandweer redt bewoners van dak na brand in meterkast Agniesestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bewoners van een portiek in de Agniesestraat in Rotterdam zijn afgelopen nacht in oaniek het dak opgevlucht nadat er brand was uitgebroken in de meterkast op de begane grond. Door de brand ontstond er veel rookontwikkeling en konden ze niet meer via de trap naar beneden.

De brandweer heeft meerdere bewoners met behulp van ladderwagens van het dak gehaald. De brand zelf kon uiteindelijk snel worden geblust. De politie heeft één persoon aangehouden op verdenking van brandstichting. De woningen zijn door de brand beschadigd geraakt en er is geen stroom meer.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -