Brandweer redt bewoners van dak na brand in meterkast Agniesestraat Rotterdam

zaterdag 29 augustus 2020 06:45

Rotterdam – Bewoners van een portiek in de Agniesestraat in Rotterdam zijn afgelopen nacht in oaniek het dak opgevlucht nadat er brand was uitgebroken in de meterkast op de begane grond. Door de brand ontstond er veel rookontwikkeling en konden ze niet meer via de trap naar beneden.

De brandweer heeft meerdere bewoners met behulp van ladderwagens van het dak gehaald. De brand zelf kon uiteindelijk snel worden geblust. De politie heeft één persoon aangehouden op verdenking van brandstichting. De woningen zijn door de brand beschadigd geraakt en er is geen stroom meer.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer redt bewoners van dak na brand in meterkast Agniesestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bewoners van een portiek in de Agniesestraat in Rotterdam zijn afgelopen nacht in oaniek het dak opgevlucht nadat er brand was uitgebroken in de meterkast op de begane grond. Door de brand ontstond er veel rookontwikkeling en konden ze niet meer via de trap naar beneden.

De brandweer heeft meerdere bewoners met behulp van ladderwagens van het dak gehaald. De brand zelf kon uiteindelijk snel worden geblust. De politie heeft één persoon aangehouden op verdenking van brandstichting. De woningen zijn door de brand beschadigd geraakt en er is geen stroom meer.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!