Lichtgewonde na steekpartij Keyenburg Rotterdam

zaterdag 29 augustus 2020 21:12

Rotterdam – Een man is zaterdagavond lichtgewond geraakt na een steekincident in een flatwoning aan de Keyenburg in Rotterdam-Zuid. In de woning ontstond een ruzie waarna een vrouw uithaalde met een scherp voorwerp.

De man raakte lichtgewond aan zijn been en arm, hij is door ambulancepersoneel behandeld en kreeg daarna het advies zich te melden bij de huisartsenpost voor verdere behandeling. Of er iemand is aangehouden is alsnog niet bekend.

Foto : Kevin Schenk

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lichtgewonde na steekpartij Keyenburg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is zaterdagavond lichtgewond geraakt na een steekincident in een flatwoning aan de Keyenburg in Rotterdam-Zuid. In de woning ontstond een ruzie waarna een vrouw uithaalde met een scherp voorwerp.

De man raakte lichtgewond aan zijn been en arm, hij is door ambulancepersoneel behandeld en kreeg daarna het advies zich te melden bij de huisartsenpost voor verdere behandeling. Of er iemand is aangehouden is alsnog niet bekend.

Foto : Kevin Schenk

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!