Vrouw (36) overleden na misdrijf, man 39 zwaargewond Insulindestraat Rotterdam

zaterdag 29 augustus 2020 12:36

In een woning van de Insulindestraat in Rotterdam is zaterdagmorgen het stoffelijk overschot van een 36-jarige vrouw aangetroffen. Hulpdiensten kregen een melding van een mogelijke reanimatie maar de hulp kwam te laat. Een man van 39 was zwaargewond. Drie kinderen in de leeftijd van 7, 5 en 3 jaar zijn ongedeerd gebleven en zijn opgevangen bij familie.

Wat zich precies heeft afgespeeld in de woning is nog onduidelijk. De politie houdt ernstig rekening met een mogelijk gezinsdrama. Of de kinderen iets mee hebben gekregen is nog niet bekend. Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn vermoedelijk nog de gehele middag aanwezig.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (36) overleden na misdrijf, man 39 zwaargewond Insulindestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

In een woning van de Insulindestraat in Rotterdam is zaterdagmorgen het stoffelijk overschot van een 36-jarige vrouw aangetroffen. Hulpdiensten kregen een melding van een mogelijke reanimatie maar de hulp kwam te laat. Een man van 39 was zwaargewond. Drie kinderen in de leeftijd van 7, 5 en 3 jaar zijn ongedeerd gebleven en zijn opgevangen bij familie.

Wat zich precies heeft afgespeeld in de woning is nog onduidelijk. De politie houdt ernstig rekening met een mogelijk gezinsdrama. Of de kinderen iets mee hebben gekregen is nog niet bekend. Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn vermoedelijk nog de gehele middag aanwezig.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!