Veel schade na éénzijdig ongeval N209 Bleiswijk

zaterdag 29 augustus 2020 01:25

Bleiswijk – Op de N209 Nieuwe Hoefweg heeft zaterdagmorgen na middernacht een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist raakte ter hoogte van de Greenery de macht over het stuur kwijt en botste vol op verkeerspaal.

De auto raakte zeer zwaar beschadigd, de inzittende raakte gewond. Vanwege de klap is een ambulance ter plaatse gekomen. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Er was geen mogelijkheid om een blaastest of speekseltekst af te nemen


 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel schade na éénzijdig ongeval N209 Bleiswijk
Schrijver:

 

 

Bleiswijk – Op de N209 Nieuwe Hoefweg heeft zaterdagmorgen na middernacht een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist raakte ter hoogte van de Greenery de macht over het stuur kwijt en botste vol op verkeerspaal.

De auto raakte zeer zwaar beschadigd, de inzittende raakte gewond. Vanwege de klap is een ambulance ter plaatse gekomen. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Er was geen mogelijkheid om een blaastest of speekseltekst af te nemen


 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!