Wie heeft Ricardo (64) gezien ? Familie maakt zich ernstig zorgen

zaterdag 29 augustus 2020 23:51

Rotterdam – Vanavond heeft de politie van de eenheid Rotterdam-Rijnmond een oproep geplaatst op sociaal media dat men op zoek is naar de 64-jarige Ricardo. Hij heeft dringend medicatie nodig en is onvindbaar. Zijn familie maakt zich ernstig zorgen om hem.

Ricardo is vrijdag 28 augustus op zaterdag 29 augustus mogelijk geweest in de omgeving Westzeedijk en de Van Vollenhovenstraat in Rotterdam Centrum. Heeft u info bel dan met 0900-8844.

 

0 reacties

Wie heeft Ricardo (64) gezien ? Familie maakt zich ernstig zorgen
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vanavond heeft de politie van de eenheid Rotterdam-Rijnmond een oproep geplaatst op sociaal media dat men op zoek is naar de 64-jarige Ricardo. Hij heeft dringend medicatie nodig en is onvindbaar. Zijn familie maakt zich ernstig zorgen om hem.

Ricardo is vrijdag 28 augustus op zaterdag 29 augustus mogelijk geweest in de omgeving Westzeedijk en de Van Vollenhovenstraat in Rotterdam Centrum. Heeft u info bel dan met 0900-8844.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!