Auto beschoten op A20 bij Schiedam, politie houdt verdachten aan op A16 Ridderkerk

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam –  De politie is een onderzoek gestart naar de beschieting van een auto op de A20 ter hoogte van Schiedam. Rond 06.00 uur belden de inzittende de politie dat ze waren beschoten vanuit een blauwe Opel Corsa. Gealarmeerde agenten gingen vervolgens op zoek naar de twee auto’s en troffen deze aan op de A16 ter hoogte van Ridderkerk. Daar werden de voertuigen tot stoppen gedwongen waarop een Benaderings Techniek gevaarlijke verdachten werd gestart.

De inzittenden werden met getrokken vuurwapen één voor één uit de auto’s gehaald, in het daarop volgende onderzoek werd er een vuurwapen aangetroffen dat in beslag is genomen. Vijf mannen in de leeftijd van 22 tot 56 jaar uit België zijn aangehouden en worden verhoord. De auto’s worden onderzocht op sporen.

Over wat er op de rijksweg is gebeurd en wat eraan vooraf ging is nog veel onduidelijk. Heeft u een blauwe Opel Corsa en een grijze Audi zien rijden en iets gezien dat van belang kan zijn voor het onderzoek? Of heeft u andere informatie? Bel dan 0900-8844 of gebruik het tipformulier. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd