Auto beschoten op A20 bij Schiedam, politie houdt verdachten aan op A16 Ridderkerk

zondag 30 augustus 2020 14:21

Rotterdam –  De politie is een onderzoek gestart naar de beschieting van een auto op de A20 ter hoogte van Schiedam. Rond 06.00 uur belden de inzittende de politie dat ze waren beschoten vanuit een blauwe Opel Corsa. Gealarmeerde agenten gingen vervolgens op zoek naar de twee auto’s en troffen deze aan op de A16 ter hoogte van Ridderkerk. Daar werden de voertuigen tot stoppen gedwongen waarop een Benaderings Techniek gevaarlijke verdachten werd gestart.

De inzittenden werden met getrokken vuurwapen één voor één uit de auto’s gehaald, in het daarop volgende onderzoek werd er een vuurwapen aangetroffen dat in beslag is genomen. Vijf mannen in de leeftijd van 22 tot 56 jaar uit België zijn aangehouden en worden verhoord. De auto’s worden onderzocht op sporen.

Over wat er op de rijksweg is gebeurd en wat eraan vooraf ging is nog veel onduidelijk. Heeft u een blauwe Opel Corsa en een grijze Audi zien rijden en iets gezien dat van belang kan zijn voor het onderzoek? Of heeft u andere informatie? Bel dan 0900-8844 of gebruik het tipformulier. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto beschoten op A20 bij Schiedam, politie houdt verdachten aan op A16 Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Rotterdam –  De politie is een onderzoek gestart naar de beschieting van een auto op de A20 ter hoogte van Schiedam. Rond 06.00 uur belden de inzittende de politie dat ze waren beschoten vanuit een blauwe Opel Corsa. Gealarmeerde agenten gingen vervolgens op zoek naar de twee auto’s en troffen deze aan op de A16 ter hoogte van Ridderkerk. Daar werden de voertuigen tot stoppen gedwongen waarop een Benaderings Techniek gevaarlijke verdachten werd gestart.

De inzittenden werden met getrokken vuurwapen één voor één uit de auto’s gehaald, in het daarop volgende onderzoek werd er een vuurwapen aangetroffen dat in beslag is genomen. Vijf mannen in de leeftijd van 22 tot 56 jaar uit België zijn aangehouden en worden verhoord. De auto’s worden onderzocht op sporen.

Over wat er op de rijksweg is gebeurd en wat eraan vooraf ging is nog veel onduidelijk. Heeft u een blauwe Opel Corsa en een grijze Audi zien rijden en iets gezien dat van belang kan zijn voor het onderzoek? Of heeft u andere informatie? Bel dan 0900-8844 of gebruik het tipformulier. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!