Kind van 9 rijdt met Volkswagen Golf door Capelle aan den IJssel

zondag 30 augustus 2020 13:50

Capelle aan den IJssel – Iedere papa of broer laat zijn jonge spruit over het algemeen op schoot wel eens een rondje over de parkeerplaats rijden in de auto van papa of mama. Maar een kind van 9 jaar een volledig voertuig laten besturen over de openbare weg gaat wel heel erg ver. Op Dumpert is een filmpje opgedoken waarin een volwassen persoon een kind van 9 jaar in een Volkswagen Golf een groot gedeelte over de openbare weg laat afleggen.

De rit start op de Roekstraat en gaat vervolgens op de Kerklaan naar de Fluiterlaan. Uiteindelijk wordt de rit over de Kerklaan richting de Keerkring in Capelle Oostgaarde voortgezet. De eigenaar van de auto vindt het allemaal maar stoer en zit met kind zonder gordel in de auto.

Link naar de video https://www.dumpert.nl/item/7975531_170086c6 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kind van 9 rijdt met Volkswagen Golf door Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Iedere papa of broer laat zijn jonge spruit over het algemeen op schoot wel eens een rondje over de parkeerplaats rijden in de auto van papa of mama. Maar een kind van 9 jaar een volledig voertuig laten besturen over de openbare weg gaat wel heel erg ver. Op Dumpert is een filmpje opgedoken waarin een volwassen persoon een kind van 9 jaar in een Volkswagen Golf een groot gedeelte over de openbare weg laat afleggen.

De rit start op de Roekstraat en gaat vervolgens op de Kerklaan naar de Fluiterlaan. Uiteindelijk wordt de rit over de Kerklaan richting de Keerkring in Capelle Oostgaarde voortgezet. De eigenaar van de auto vindt het allemaal maar stoer en zit met kind zonder gordel in de auto.

Link naar de video https://www.dumpert.nl/item/7975531_170086c6 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!