Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding na huiselijk geweld Ingelanden Bodegraven

zondag 30 augustus 2020 14:06

Bodegraven – Agenten hebben zaterdagavond een waarschuwingsschot gelost op de Ingelanden in Bodegraven. Agenten kregen rond 21.30 uur een melding van een huiselijk geweld in een woning en hielden twee mannen daarbij aan. Het ging om een 30-jarige man uit Bodegraven en een 22-jarige man uit Dordrecht. Omdat er nog een derde persoon betrokken zijn werd er in de omgeving gezocht.

Op straat werd vervolgens een 27-jarige man aangetroffen die zich verdacht gedroeg bij het aanspreken. Agenten voelden zich genoodzaakt om een waarschuwingsschot te lossen waarop de man kon worden aangehouden. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk, alle drie de verdachten zitten nog vast.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding na huiselijk geweld Ingelanden Bodegraven
Schrijver:

 

 

Bodegraven – Agenten hebben zaterdagavond een waarschuwingsschot gelost op de Ingelanden in Bodegraven. Agenten kregen rond 21.30 uur een melding van een huiselijk geweld in een woning en hielden twee mannen daarbij aan. Het ging om een 30-jarige man uit Bodegraven en een 22-jarige man uit Dordrecht. Omdat er nog een derde persoon betrokken zijn werd er in de omgeving gezocht.

Op straat werd vervolgens een 27-jarige man aangetroffen die zich verdacht gedroeg bij het aanspreken. Agenten voelden zich genoodzaakt om een waarschuwingsschot te lossen waarop de man kon worden aangehouden. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk, alle drie de verdachten zitten nog vast.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!