Zwaargewonde man (39) aangehouden als verdachte voor drama Insulindestraat Rotterdam

zondag 30 augustus 2020 14:34

Rotterdam – De politie heeft de zwaargewonde 39-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte voor het vreselijke drama in de Insulindestraat. Een vrouw van 36 jaar oud werd door agenten zaterdagmorgen overleden aangetroffen. De man was op dat moment zeer zwaar gewond. Drie meisjes in de leeftijd van 3, 5 en 7 jaar waren in de woning aanwezig en bleven ongedeerd.

De politie zal de verdachte, de man van de overleden vrouw spoedig gaan verhoren, hij is inmiddels bij kennis en stabiel. Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog onduidelijk. De politie heeft sporen veiliggesteld en spreekt met getuigen. Een buurvrouw heeft zich ontfermd over de kinderen. Ze krijgen de nodige zorg.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde man (39) aangehouden als verdachte voor drama Insulindestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft de zwaargewonde 39-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte voor het vreselijke drama in de Insulindestraat. Een vrouw van 36 jaar oud werd door agenten zaterdagmorgen overleden aangetroffen. De man was op dat moment zeer zwaar gewond. Drie meisjes in de leeftijd van 3, 5 en 7 jaar waren in de woning aanwezig en bleven ongedeerd.

De politie zal de verdachte, de man van de overleden vrouw spoedig gaan verhoren, hij is inmiddels bij kennis en stabiel. Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog onduidelijk. De politie heeft sporen veiliggesteld en spreekt met getuigen. Een buurvrouw heeft zich ontfermd over de kinderen. Ze krijgen de nodige zorg.

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!