zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Zwaargewonde man (39) aangehouden als verdachte voor drama Insulindestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft de zwaargewonde 39-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte voor het vreselijke drama in de Insulindestraat. Een vrouw van 36 jaar oud werd door agenten zaterdagmorgen overleden aangetroffen. De man was op dat moment zeer zwaar gewond. Drie meisjes in de leeftijd van 3, 5 en 7 jaar waren in de woning aanwezig en bleven ongedeerd.

De politie zal de verdachte, de man van de overleden vrouw spoedig gaan verhoren, hij is inmiddels bij kennis en stabiel. Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog onduidelijk. De politie heeft sporen veiliggesteld en spreekt met getuigen. Een buurvrouw heeft zich ontfermd over de kinderen. Ze krijgen de nodige zorg.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -