vrijdag, januari 22, 2021

Zwaargewonde man (39) aangehouden als verdachte voor drama Insulindestraat Rotterdam

Rotterdam – De politie heeft de zwaargewonde 39-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte voor het vreselijke drama in de Insulindestraat. Een vrouw van 36 jaar oud werd door agenten zaterdagmorgen overleden aangetroffen. De man was op dat moment zeer zwaar gewond. Drie meisjes in de leeftijd van 3, 5 en 7 jaar waren in de woning aanwezig en bleven ongedeerd.

De politie zal de verdachte, de man van de overleden vrouw spoedig gaan verhoren, hij is inmiddels bij kennis en stabiel. Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog onduidelijk. De politie heeft sporen veiliggesteld en spreekt met getuigen. Een buurvrouw heeft zich ontfermd over de kinderen. Ze krijgen de nodige zorg.

 

Related Articles

Forse schade na aanrijding op Weena in Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Twee gewonden bij ongeval op A20 bij Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdag 21 januari zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de...

Politie haalt drie vuurwapens van straat in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft woensdag 20 januari drie vuurwapens in beslag genomen op drie...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg