Gewonde na mogelijke steekpartij in Spinozapark Rotterdam

maandag 31 augustus 2020 17:48

Rotterdam – Een persoon is vrijdagmiddag middag gewond aangetroffen in het Spinozapark in Rotterdam, de hulpdiensten rukten uit voor een mogelijke steekpartij en ook de traumahelikopter werd ter plaatse gevraagd.

Uiteindelijk bleek het slachtoffer slechts gewond geraakt te zijn aan zijn hand en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt momenteel nog of er daadwerkelijk is gestoken.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na mogelijke steekpartij in Spinozapark Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een persoon is vrijdagmiddag middag gewond aangetroffen in het Spinozapark in Rotterdam, de hulpdiensten rukten uit voor een mogelijke steekpartij en ook de traumahelikopter werd ter plaatse gevraagd.

Uiteindelijk bleek het slachtoffer slechts gewond geraakt te zijn aan zijn hand en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt momenteel nog of er daadwerkelijk is gestoken.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!