donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Kind gewond na val uit boom Jentjevermeerhof Berkel en Rodenrijs

- advertentie -

Berkel en Rodenrijs – Een kind is maandagavond omstreeks 19.00 uur gewond geraakt nadat deze uit een boom op het Jentjevermeerhof was gevallen. Ondat er sprake was van en een val van hoogte kwam de traumahelikopter ter plaatse.

Het slachtoffer is door het personeel van de traumahelikopter en de ambulancedienst behandeld en naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het met het kind gaat is niet bekend. De aankomst en het vertrek van de traumahelikopter trok veel bekijks.

Foto : Norbert Verhoeff

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -