Kind gewond na val uit boom Jentjevermeerhof Berkel en Rodenrijs

maandag 31 augustus 2020 23:24

Berkel en Rodenrijs – Een kind is maandagavond omstreeks 19.00 uur gewond geraakt nadat deze uit een boom op het Jentjevermeerhof was gevallen. Ondat er sprake was van en een val van hoogte kwam de traumahelikopter ter plaatse.

Het slachtoffer is door het personeel van de traumahelikopter en de ambulancedienst behandeld en naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het met het kind gaat is niet bekend. De aankomst en het vertrek van de traumahelikopter trok veel bekijks.

Foto : Norbert Verhoeff

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kind gewond na val uit boom Jentjevermeerhof Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – Een kind is maandagavond omstreeks 19.00 uur gewond geraakt nadat deze uit een boom op het Jentjevermeerhof was gevallen. Ondat er sprake was van en een val van hoogte kwam de traumahelikopter ter plaatse.

Het slachtoffer is door het personeel van de traumahelikopter en de ambulancedienst behandeld en naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het met het kind gaat is niet bekend. De aankomst en het vertrek van de traumahelikopter trok veel bekijks.

Foto : Norbert Verhoeff

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!