Persoon zwaargewond na opensnijden Kokosnoot Elisabeth Koetenstraat Schiedam

maandag 31 augustus 2020 17:53

Schiedam – Een vrouw is maandagmiddag zwaargewond geraakt tijdens het opensnijden van een Kokosnoot.De hulpdiensten rukten in eerste instantie uit voor een melding van een schietpartij maar dit bleek te gaan om een misverstand. Het slachtoffer schoot tijdens het snijden uit en prikte daarbij in haar eigen hand.

Het Mobiel Medisch Team is ter plekke om de verwonding te behandelen. Het slachtoffer zal zo spoedig mogelijk naar het ziekenhuis worden gebracht.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Persoon zwaargewond na opensnijden Kokosnoot Elisabeth Koetenstraat Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Een vrouw is maandagmiddag zwaargewond geraakt tijdens het opensnijden van een Kokosnoot.De hulpdiensten rukten in eerste instantie uit voor een melding van een schietpartij maar dit bleek te gaan om een misverstand. Het slachtoffer schoot tijdens het snijden uit en prikte daarbij in haar eigen hand.

Het Mobiel Medisch Team is ter plekke om de verwonding te behandelen. Het slachtoffer zal zo spoedig mogelijk naar het ziekenhuis worden gebracht.

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!