Politie lost waarschuwingsschot in woning bij aanhouding verdachte Strobloemstraat Rotterdam

maandag 31 augustus 2020 22:34

Rotterdam – Agenten hebben maandag een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van een verdachte in zijn woning aan de Strobloemstraat in Rotterdam Hillegersberg. Agenten hadden een melding gekregen over de mogelijke aanwezigheid van vuurwapen in de woning.

Leden van het Team Parate Eenheid kwamen ter plaatse om de collega’s ter plekke te ondersteunen bij de instap in de woning. Er ontstond een bedreigende situatie waarop één van de agenten zich genoodzaakt voelde een waarschuwingsschot te lossen. De man kon zonder verwondingen worden aangehouden. De politie heeft nog niet bekend gemaakt of er daadwerkelijk een vuurwapen is aangetroffen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie lost waarschuwingsschot in woning bij aanhouding verdachte Strobloemstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben maandag een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van een verdachte in zijn woning aan de Strobloemstraat in Rotterdam Hillegersberg. Agenten hadden een melding gekregen over de mogelijke aanwezigheid van vuurwapen in de woning.

Leden van het Team Parate Eenheid kwamen ter plaatse om de collega’s ter plekke te ondersteunen bij de instap in de woning. Er ontstond een bedreigende situatie waarop één van de agenten zich genoodzaakt voelde een waarschuwingsschot te lossen. De man kon zonder verwondingen worden aangehouden. De politie heeft nog niet bekend gemaakt of er daadwerkelijk een vuurwapen is aangetroffen.

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!