zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Politie lost waarschuwingsschot in woning bij aanhouding verdachte Strobloemstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Agenten hebben maandag een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van een verdachte in zijn woning aan de Strobloemstraat in Rotterdam Hillegersberg. Agenten hadden een melding gekregen over de mogelijke aanwezigheid van vuurwapen in de woning.

Leden van het Team Parate Eenheid kwamen ter plaatse om de collega’s ter plekke te ondersteunen bij de instap in de woning. Er ontstond een bedreigende situatie waarop één van de agenten zich genoodzaakt voelde een waarschuwingsschot te lossen. De man kon zonder verwondingen worden aangehouden. De politie heeft nog niet bekend gemaakt of er daadwerkelijk een vuurwapen is aangetroffen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -