Slachtoffer steekpartij op straat aangetroffen Lepelaarsingel Rotterdam

maandag 31 augustus 2020 22:26

Rotterdam – Omstanders hebben maandagavond een man zwaargewond op straat in de Lepelaarssingel aangetroffen. De man is vermoedelijk slachtoffer geworden van een steekpartij.

De man is aanspreekbaar met een steekwond in zijn hals naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat er precies is gebeurd en de politie is dan ook op zoek naar getuigen. Mocht u iets hebben gehoord neem dan contact op met de recherche district Rotterdam Zuid.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Slachtoffer steekpartij op straat aangetroffen Lepelaarsingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Omstanders hebben maandagavond een man zwaargewond op straat in de Lepelaarssingel aangetroffen. De man is vermoedelijk slachtoffer geworden van een steekpartij.

De man is aanspreekbaar met een steekwond in zijn hals naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat er precies is gebeurd en de politie is dan ook op zoek naar getuigen. Mocht u iets hebben gehoord neem dan contact op met de recherche district Rotterdam Zuid.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!