zondag, november 28, 2021
3.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Wederom beschieting op entree Club Blu Prins Alexanderlaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Omstreeks 03.15 uur heeft er wederom een schietincident plaatsgevonden voor de deur van Club Blu aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam. Op straat zijn zeker zes hulzen aangetroffen, in de deur zouden kogelinslagen zitten.

De politie heeft een groot plaats delict gemaakt. In het pand was een feest gaande met zeker tientallen bezoekers. Het is echter verboden vanwege coronamaatregelen tot 1 september in nachtclubs en andere dansgelegenheden bijeenkomsten te organiseren.

Medewerkers van de Forensische Opsporing doen ter plaatse onderzoek en stellen de hulzen en sporen veilig.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -