Wederom beschieting op entree Club Blu Prins Alexanderlaan Rotterdam

maandag 31 augustus 2020 04:12

Rotterdam – Omstreeks 03.15 uur heeft er wederom een schietincident plaatsgevonden voor de deur van Club Blu aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam. Op straat zijn zeker zes hulzen aangetroffen, in de deur zouden kogelinslagen zitten.

De politie heeft een groot plaats delict gemaakt. In het pand was een feest gaande met zeker tientallen bezoekers. Het is echter verboden vanwege coronamaatregelen tot 1 september in nachtclubs en andere dansgelegenheden bijeenkomsten te organiseren.

Medewerkers van de Forensische Opsporing doen ter plaatse onderzoek en stellen de hulzen en sporen veilig.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Wederom beschieting op entree Club Blu Prins Alexanderlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Omstreeks 03.15 uur heeft er wederom een schietincident plaatsgevonden voor de deur van Club Blu aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam. Op straat zijn zeker zes hulzen aangetroffen, in de deur zouden kogelinslagen zitten.

De politie heeft een groot plaats delict gemaakt. In het pand was een feest gaande met zeker tientallen bezoekers. Het is echter verboden vanwege coronamaatregelen tot 1 september in nachtclubs en andere dansgelegenheden bijeenkomsten te organiseren.

Medewerkers van de Forensische Opsporing doen ter plaatse onderzoek en stellen de hulzen en sporen veilig.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!