Man (36) doodgestoken in woning De Colignylaan Delft

dinsdag 1 september 2020 20:16

Delft – In een woning aan de Colignystraat in Delft is dinsdagmiddag rond 14.15 uur een 36-jarige man doodgestoken. Het slachtoffer werd vermoedelijk door de bewoner van het huis neergestoken. Agenten haalden de verdachte bij aankomst uit de woning.

Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend, rechercheurs doen al de gehele dag onderzoek. Ook is er navraag gedaan bij buurtbewoners. Volgens omwonenden zou er vlak voor het incident een zwarte auto de straat zijn ingereden, daar stapten twee mannen uit en gingen naar binnen. Niet veel later stapten ze weer in en gingen ervandoor.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (36) doodgestoken in woning De Colignylaan Delft
Schrijver:

 

 

Delft – In een woning aan de Colignystraat in Delft is dinsdagmiddag rond 14.15 uur een 36-jarige man doodgestoken. Het slachtoffer werd vermoedelijk door de bewoner van het huis neergestoken. Agenten haalden de verdachte bij aankomst uit de woning.

Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend, rechercheurs doen al de gehele dag onderzoek. Ook is er navraag gedaan bij buurtbewoners. Volgens omwonenden zou er vlak voor het incident een zwarte auto de straat zijn ingereden, daar stapten twee mannen uit en gingen naar binnen. Niet veel later stapten ze weer in en gingen ervandoor.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!