zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Man (39) verdacht van moord dan wel doodslag op eigen vrouw Insulindestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De 39-jarige Rotterdammer die is aangehouden in verband met de dood van zijn 36-jarig vrouw in de Insulindestraat blijft twee weken langer vastzitten. De man wordt inmiddels verdacht van moord dan wel doodslag. Op zaterdagochtend 29 augustus troffen agenten in een woning de vrouw zwaargewond gewond aan, ook de man zelf werd zwaargewond aangetroffen. De vrouw overleed korte tijd later in de woning.

De politie heeft direct een sporenonderzoek gestart, naast de twee slachtoffers werden in de woning nog drie meisjes van 3, 5, en 7 jaar aangetroffen. Zij bleven ongedeerd en zijn opgevangen door een buurvrouw. Het is nog niet bekend wat er met de kinderen gaat gebeuren.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -