Man (39) verdacht van moord dan wel doodslag op eigen vrouw Insulindestraat Rotterdam

dinsdag 1 september 2020 20:10

Rotterdam – De 39-jarige Rotterdammer die is aangehouden in verband met de dood van zijn 36-jarig vrouw in de Insulindestraat blijft twee weken langer vastzitten. De man wordt inmiddels verdacht van moord dan wel doodslag. Op zaterdagochtend 29 augustus troffen agenten in een woning de vrouw zwaargewond gewond aan, ook de man zelf werd zwaargewond aangetroffen. De vrouw overleed korte tijd later in de woning.

De politie heeft direct een sporenonderzoek gestart, naast de twee slachtoffers werden in de woning nog drie meisjes van 3, 5, en 7 jaar aangetroffen. Zij bleven ongedeerd en zijn opgevangen door een buurvrouw. Het is nog niet bekend wat er met de kinderen gaat gebeuren.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (39) verdacht van moord dan wel doodslag op eigen vrouw Insulindestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De 39-jarige Rotterdammer die is aangehouden in verband met de dood van zijn 36-jarig vrouw in de Insulindestraat blijft twee weken langer vastzitten. De man wordt inmiddels verdacht van moord dan wel doodslag. Op zaterdagochtend 29 augustus troffen agenten in een woning de vrouw zwaargewond gewond aan, ook de man zelf werd zwaargewond aangetroffen. De vrouw overleed korte tijd later in de woning.

De politie heeft direct een sporenonderzoek gestart, naast de twee slachtoffers werden in de woning nog drie meisjes van 3, 5, en 7 jaar aangetroffen. Zij bleven ongedeerd en zijn opgevangen door een buurvrouw. Het is nog niet bekend wat er met de kinderen gaat gebeuren.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!