zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Man roept ‘lekkere billen’ en krijgt voorwaardelijke boete

- advertentie -

Den Haag – Een 50-jarige Hagenaar die tegen een politievrouw zei dat ze “lekkere billen” had heeft van de rechter een voorwaardelijke boete van 150 euro gekregen. De man kreeg de boete nadat hij op 27 februari 2018 met zijn vriendin op het Paul Krugerplein een opmerking maakte bij een afzetting van een gijzeling. De man was op dat moment de politievrouw aan het filmen met een telefoon waarop een collega van haar vroeg om ermee te stoppen.

De man verklaarde alleen maar te filmen omdat ze “lekkere billen” had, hij richtte daarbij op de agente die bij de afzetting stond, hij zou ook geroepen hebben dat de agente een ‘lekker ding’ was. De man kreeg een boete van 150 euro voor het verstoren van de openbare orde. De man betaalde hem niet omdat volgens hem de opmerking verkeerd was begrepen en dat het in de Surinaamse Cultuur gezien wordt als een compliment.

De man moest dinsdag verschijnen voor de rechter maar kwam niet opdagen. Zijn raadsvrouw vertelde vervolgens dat de man het tegen zijn eigen vriendin zei over de agente. De rechter besloot uiteindelijk dat het gaat om een serieuze zaak en legde de geldstraf van 150 euro voorwaardelijk op. Als de man nogmaals de fout in gaat moet hij die alsnog betalen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -