Traumahelikopter geland Bongerd Capelle aan den IJssel (video)

dinsdag 1 september 2020 19:54

Capelle aan den IJssel – Op het sportveldje aan de Bongerd is dinsdagavond een traumahelikopter geland. Met de helikopter kwamen een verpleegkundige en een arts ter plaatse. Zij waren opgeroepen om het ambulancepersoneel te assisteren bij een medische noodsituatie aan het Meidoornveld.

Nadat de ambulance ter plaatse was gekomen bleek het gelukkig mee te vallen en kon de traumahelikopter snel weer vertrekken. Veel bewoners uit de wijk kwamen naar het spektakel kijken.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Traumahelikopter geland Bongerd Capelle aan den IJssel (video)
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Op het sportveldje aan de Bongerd is dinsdagavond een traumahelikopter geland. Met de helikopter kwamen een verpleegkundige en een arts ter plaatse. Zij waren opgeroepen om het ambulancepersoneel te assisteren bij een medische noodsituatie aan het Meidoornveld.

Nadat de ambulance ter plaatse was gekomen bleek het gelukkig mee te vallen en kon de traumahelikopter snel weer vertrekken. Veel bewoners uit de wijk kwamen naar het spektakel kijken.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!