Mannen gepakt met 34 kilo Cocaïne

Date:

Deel bericht:

De politie heeft dinsdag 1 september twee mannen aangehouden voor de handel c.q. het bezit van 34 kilo cocaïne. De verdachten zijn een 54-jarige man uit Huis ter Heide en een 52-jarige man uit Delft.

Medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid zagen omstreeks 17.00 uur op de woonboulevard te Breda dat twee mannen elkaar ontmoetten en dat, nadat ze elkaar kort spraken, twee big shoppers van de ene naar de andere auto worden overgezet. Daarna reden beide auto’s in verschillende richtingen weg. Omdat in het verleden is gebleken dat in de omgeving van de woonboulevard drugsoverdrachten plaatsvonden besloten de agenten de auto’s aan een controle te onderwerpen.

- Advertisement -

Belgische grens
De auto waarin de bigshoppers verdwenen werd net voor de Belgische grens op de A16 aan de kant gezet en bij controle bleek dat de twee big shoppers gevuld waren met ongeveer 34 kilo cocaïne. De bestuurder uit Huis ter Heide werd aangehouden en naast de verdovende middelen werden bij de verdachte, zijn auto en twee telefoons in beslag genomen. Eén daar van was een zogenaamde encrypted telefoon.
Rotterdam
De tweede verdachte, de vermoedelijke leverancier,  werd op de A16 bij Rotterdam aangehouden. Ook bij hem zijn vier telefoons en de auto in beslag genomen.

De politie stelt een nader onderzoek in naar de herkomst van de verdovende middelen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...

Forse vertraging door ongeval op A15 bij Pernis

Rotterdam - Door een ongeval met twee voertuigen op de A15 ter hoogte van Pernis ontstond vanmorgen een...

Voorbijgangers vinden overleden persoon Bosdreef Rotterdam

Rotterdam - Voorbijgangers hebben op de Bosdreef in Rotterdam een overleden persoon aangetroffen. De omgeving is afgezet en...