EOD onderzoekt auto met mogelijk explosieven A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

zaterdag 5 september 2020 02:56

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie heeft afgelopen nacht de A20 richting Rotterdam afgesloten ter hoogte van Nieuwerkerk aan den IJssel. Op de afrit staat een donkere Volkswagen Golf, de explosieven opruimingsdienst defensie doet in bompakken onderzoek naar de inhoud.

De EOD haalde enkele flessen met vermoedelijk chemicaliën uit de auto. De politiewoordvoerster van de eenheid Den Haag kon nog niet veel kwijt, het zou gaan om “lopend onderzoek”. Het AD meldt dat de politie de auto in het vizier kreeg, nadat deze rond reed met valse kentekenplaten.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

EOD onderzoekt auto met mogelijk explosieven A20 Nieuwerkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie heeft afgelopen nacht de A20 richting Rotterdam afgesloten ter hoogte van Nieuwerkerk aan den IJssel. Op de afrit staat een donkere Volkswagen Golf, de explosieven opruimingsdienst defensie doet in bompakken onderzoek naar de inhoud.

De EOD haalde enkele flessen met vermoedelijk chemicaliën uit de auto. De politiewoordvoerster van de eenheid Den Haag kon nog niet veel kwijt, het zou gaan om “lopend onderzoek”. Het AD meldt dat de politie de auto in het vizier kreeg, nadat deze rond reed met valse kentekenplaten.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!