Politie zoekt getuigen van mishandeling in Dordrecht

zondag 6 september 2020 17:09

Dordrecht – Woensdagavond 2 september rond 21.15 uur raakte een 52-jarige Dordtenaar gewond bij een mishandeling op de Singel. De politie komt graag in contact met mensen die meer kunnen vertellen over het voorval.

De man werd belaagd door een groepje personen en werd daarna hulpeloos achtergelaten. Het slachtoffer wist zijn familie telefonisch te bereiken en om hulp te vragen. Zij brachten de man naar het ziekenhuis en namen daarna contact op met de politie.

De politie is op zoek naar de verdachten en komt graag in contact met getuigen of mensen die op een andere wijze bruikbare informatie hebben. Mogelijk hebben mensen in de buurt beeldmateriaal waarop de verdachten op te zien zijn. U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem tips achterlaten op de website van Meld Misdaad Anoniem of via 0800-7000.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Woensdagavond 2 september rond 21.15 uur raakte een 52-jarige Dordtenaar gewond bij een mishandeling op de Singel. De politie komt graag in contact met mensen die meer kunnen vertellen over het voorval.

De man werd belaagd door een groepje personen en werd daarna hulpeloos achtergelaten. Het slachtoffer wist zijn familie telefonisch te bereiken en om hulp te vragen. Zij brachten de man naar het ziekenhuis en namen daarna contact op met de politie.

De politie is op zoek naar de verdachten en komt graag in contact met getuigen of mensen die op een andere wijze bruikbare informatie hebben. Mogelijk hebben mensen in de buurt beeldmateriaal waarop de verdachten op te zien zijn. U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem tips achterlaten op de website van Meld Misdaad Anoniem of via 0800-7000.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!