zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie manege Hoofdweg-Zuid Nieuwerkerk aan den IJssel

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – Bij een manege langs de Hoofdweg-Zuid is zondagmiddag een persoon dusdanig gewond geraakt dat een traumahelikopter werd opgeroepen om medische assistentie te verlenen aan het ambulancepersoneel. De traumahelikopter was snel ter plaatse en landde op een veld achter de manege.

Het slachtoffer had last van rug- en nek. Wat er precies is gebeurd is niet bekend, een woordvoerster van de politie gaf aan dat het slachtoffer een man was gevallen. Uiteindelijk bleek het letsel mee te vallen waarop het traumateam weer snel vertrok.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -