Wederom uitslaande brand in sloopflats Oosterwei Gouda

zondag 6 september 2020 08:38

Gouda – Opnieuw heeft er afgelopen nacht brand gewoed in één van de sloopflats in de wijk Oosterwei. De brandweer werd vannacht gealarmeerd voor een brand in de flat aan de Rutgersstraat. Bij aankomst bleek er sprake van een uitslaande brand in meerdere woningen te woedden.

Meerdere brandweereenheden werden opgeroepen om het vuur te blussen. De brandweer had na 1,5 uur omstreeks 07.30 uur de branden uit. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s en video : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Flinke brand in leegstaande flat aan de Eendrachtsweg te Gouda – 112 Groene Hart - […] Gedeeld: Nieuws op Beeld […]

Wederom uitslaande brand in sloopflats Oosterwei Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Opnieuw heeft er afgelopen nacht brand gewoed in één van de sloopflats in de wijk Oosterwei. De brandweer werd vannacht gealarmeerd voor een brand in de flat aan de Rutgersstraat. Bij aankomst bleek er sprake van een uitslaande brand in meerdere woningen te woedden.

Meerdere brandweereenheden werden opgeroepen om het vuur te blussen. De brandweer had na 1,5 uur omstreeks 07.30 uur de branden uit. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s en video : Remco Gerritsen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!