donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Wederom uitslaande brand in sloopflats Oosterwei Gouda

- advertentie -

Gouda – Opnieuw heeft er afgelopen nacht brand gewoed in één van de sloopflats in de wijk Oosterwei. De brandweer werd vannacht gealarmeerd voor een brand in de flat aan de Rutgersstraat. Bij aankomst bleek er sprake van een uitslaande brand in meerdere woningen te woedden.

Meerdere brandweereenheden werden opgeroepen om het vuur te blussen. De brandweer had na 1,5 uur omstreeks 07.30 uur de branden uit. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s en video : Remco Gerritsen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -