Bijeenkomst Forum voor Democratie stilgelegd vanwege ‘veiligheidsissue’ in Arnhem

maandag 7 september 2020 21:44

Arnhem – Het forum van democratie met Partijleider Thierry Baudet en Theo Hiddema is stilgelegd en beiden zijn in veiligheid gebracht vanwege een veiligheidsissue. De politie heeft een helikopter ingezet welke boven het gebouw cirkelt. De beveiliging kreeg informatie binnen wat bedreigend zou zijn voor Baudet en Hiddema.

Het publiek zou geen met moment in gevaar zijn geweest, maar mocht enige tijd niet de zaal uit. Baudet en Hiddema zijn later teruggekomen. Baudet zegt dat het publiek geen moment in gevaar was en dat het ging om een misverstand.

In een verklaring praat de politie over informatie over een mogelijk verdachte situatie. Meerdere personen zijn gecontroleerd, maar er werd verder niks aangetroffen en er waren geen verdere informatie die de dreiging onderstreepte.

Bron foto: Archief

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bijeenkomst Forum voor Democratie stilgelegd vanwege ‘veiligheidsissue’ in Arnhem
Schrijver:

 

 

Arnhem – Het forum van democratie met Partijleider Thierry Baudet en Theo Hiddema is stilgelegd en beiden zijn in veiligheid gebracht vanwege een veiligheidsissue. De politie heeft een helikopter ingezet welke boven het gebouw cirkelt. De beveiliging kreeg informatie binnen wat bedreigend zou zijn voor Baudet en Hiddema.

Het publiek zou geen met moment in gevaar zijn geweest, maar mocht enige tijd niet de zaal uit. Baudet en Hiddema zijn later teruggekomen. Baudet zegt dat het publiek geen moment in gevaar was en dat het ging om een misverstand.

In een verklaring praat de politie over informatie over een mogelijk verdachte situatie. Meerdere personen zijn gecontroleerd, maar er werd verder niks aangetroffen en er waren geen verdere informatie die de dreiging onderstreepte.

Bron foto: Archief

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!