Rotterdamse politieagente in arm gebeten bij aanhouding

maandag 7 september 2020 12:27

Rotterdam – Zondagmiddag 6 september heeft een man een politieagente in haar bovenarm gebeten toen hij zich hevig verzette bij diens aanhouding. Dit heeft de politie vandaag via social media laten weten.

In de tweet valt te lezen dat agenten naar metrostation Zuidplein werden gestuurd, omdat een man diverse dames zou lastig vallen. Eenmaal ter plaatse troffen zij de man liggend op de grond bij de bushalte aan.

“Een goed gesprek voeren zat er niet in, meneer had namelijk andere plannen en ging vol in verzet.”, aldus de politie. De man werd aangehouden voor openbare ordeverstoring. “Met moeite werd hij in onze bus geplaatst. Echter vond hij het wel nodig om een collega in haar bovenarm te bijten.” Volgens de politie bleek de agente na controle door een arts gelukkig verder in orde. “Blijf van hulpverleners af!”, voegt de politie nog toe. Het is niet bekend of de agente aangifte heeft gedaan.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rotterdamse politieagente in arm gebeten bij aanhouding
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zondagmiddag 6 september heeft een man een politieagente in haar bovenarm gebeten toen hij zich hevig verzette bij diens aanhouding. Dit heeft de politie vandaag via social media laten weten.

In de tweet valt te lezen dat agenten naar metrostation Zuidplein werden gestuurd, omdat een man diverse dames zou lastig vallen. Eenmaal ter plaatse troffen zij de man liggend op de grond bij de bushalte aan.

“Een goed gesprek voeren zat er niet in, meneer had namelijk andere plannen en ging vol in verzet.”, aldus de politie. De man werd aangehouden voor openbare ordeverstoring. “Met moeite werd hij in onze bus geplaatst. Echter vond hij het wel nodig om een collega in haar bovenarm te bijten.” Volgens de politie bleek de agente na controle door een arts gelukkig verder in orde. “Blijf van hulpverleners af!”, voegt de politie nog toe. Het is niet bekend of de agente aangifte heeft gedaan.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!