Man zwaargewond na steekpartij Schermerhoek Capelle aan den IJssel

dinsdag 8 september 2020 21:09Capelle aan den IJssel – In een flatwoning aan de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel heeft dinsdagavond 8 september een steekpartij plaatsgevonden. Bij het steekincident is een man een zwaargewond geraakt.

Rond 21.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd, nadat een persoon was neergestoken. Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam ter plaatse om bijstand te verlenen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De Forensische Opsporing verricht uitgebreid onderzoek in de woning. Het team parate eenheid van de politie heeft ook een woning ingevallen. Er is vooralsnog niet bekend of er een verdachte is aangehouden.


Foto’s : Remco Gerritsen & Jeffrey Jacobs 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Zwaargewonde bij steekpartij aan de Schermerhoek te Capelle a.d. IJssel – 112 Groene Hart - […] Gedeeld: Nieuws op Beeld […]

Man zwaargewond na steekpartij Schermerhoek Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 Capelle aan den IJssel – In een flatwoning aan de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel heeft dinsdagavond 8 september een steekpartij plaatsgevonden. Bij het steekincident is een man een zwaargewond geraakt.

Rond 21.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd, nadat een persoon was neergestoken. Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam ter plaatse om bijstand te verlenen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De Forensische Opsporing verricht uitgebreid onderzoek in de woning. Het team parate eenheid van de politie heeft ook een woning ingevallen. Er is vooralsnog niet bekend of er een verdachte is aangehouden.


Foto’s : Remco Gerritsen & Jeffrey Jacobs 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!