donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Man zwaargewond na steekpartij Schermerhoek Capelle aan den IJssel

- advertentie -Capelle aan den IJssel – In een flatwoning aan de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel heeft dinsdagavond 8 september een steekpartij plaatsgevonden. Bij het steekincident is een man een zwaargewond geraakt.

Rond 21.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd, nadat een persoon was neergestoken. Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam ter plaatse om bijstand te verlenen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De Forensische Opsporing verricht uitgebreid onderzoek in de woning. Het team parate eenheid van de politie heeft ook een woning ingevallen. Er is vooralsnog niet bekend of er een verdachte is aangehouden.


Foto’s : Remco Gerritsen & Jeffrey Jacobs 

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -