woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Uitslaande brand verwoest woning Groene Ree Reeuwijk

- advertentie -

Reeuwijk – Een woning aan de Groene Ree in Reeuwijk is woensdagmiddag zwaar beschadigd door een forse brand. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van flinke rookontwikkeling, al snel sloegen de vlammen uit de bovenste etage van de houten woning.

De brandweer wist het vuur zelf snel te blussen maar kon niet voorkomen dat de woning zeer zware schade opliep. Of het gebouw nog te redden is, is nog onbekend. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Remco Gerritsen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -