Uitslaande brand verwoest woning Groene Ree Reeuwijk

woensdag 9 september 2020 14:58

Reeuwijk – Een woning aan de Groene Ree in Reeuwijk is woensdagmiddag zwaar beschadigd door een forse brand. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van flinke rookontwikkeling, al snel sloegen de vlammen uit de bovenste etage van de houten woning.

De brandweer wist het vuur zelf snel te blussen maar kon niet voorkomen dat de woning zeer zware schade opliep. Of het gebouw nog te redden is, is nog onbekend. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Uitslaande brand verwoest woning Groene Ree Reeuwijk
Schrijver:

 

 

Reeuwijk – Een woning aan de Groene Ree in Reeuwijk is woensdagmiddag zwaar beschadigd door een forse brand. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van flinke rookontwikkeling, al snel sloegen de vlammen uit de bovenste etage van de houten woning.

De brandweer wist het vuur zelf snel te blussen maar kon niet voorkomen dat de woning zeer zware schade opliep. Of het gebouw nog te redden is, is nog onbekend. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!