Agressieve 34-jarige man neergeschoten met taser in Alblasserdam

Date:

Deel bericht:

Alblasserdam – In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie een 34-jarige man uit Alblasserdam neergeschoten met een taser. De man had meerdere dreigementen geuit en diverse vernielingen aangericht. Dit meldt Alblasserdams Nieuws.

Volgens Alblasserdams Nieuws zou de man meerdere mensen gedurende avond hebben bedreigd. Ook zou de man een ruit van een supermarkt en een bushokje, beide aan het Scheldeplein, hebben vernield. Even later moesten ook twee bushokjes aan de Rijnstraat en de ruiten van basisschool Het Kompas het ontgelden.

- Advertisement -

Meerdere eenheden van de politie gingen op zoek naar de man. Uiteindelijk werd hij aangetroffen op de Jonkerstraat. Omdat hij agressief was en met een breekijzer op een agent afliep, werd hij met een taser neergeschoten. Daarna kon hij worden ingerekend. De politie roept mensen met schade, mogelijk veroorzaakt door de man, op om contact op te nemen. Ook mensen met eventuele camerabeelden worden gevraagd te bellen met 0900-8844.


Bron foto: Archief

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachte slaat agent vol in gezicht en slaat succesvol op de vlucht in Alblasserdam

Alblasserdam - Een 34-jarige man uit Alblasserdam heeft maandagavond een agent mishandeld. De politie wilde de man aanhouden...

Team Parate Eenheid valt woning binnen voor aanhouding verdachte Krulmos Alblasserdam

Alblasserdam - Een man is zondagavond door het Team Parate Eenheid (TPE) van de politie uit zijn woning...

Verwoestende zeer grote brand vermoedelijk ontstaan door nieuw geplaatste zonnepanelen Van Henneartweg Alblasserdam

Ablasserdam - De verwoestende brand die ontstond in het bedrijfspand Bon Bon Cateringevents is vermoedelijk ontstaan op het...

Levenslang voor John S. die twee mensen doodschoot op zorgboerderij Alblasserdam

John S., de man die op 6 mei 2022 twee mensen doodschoot op een zorgboerderij in Alblasserdam en...