A16 richting Rotterdam dicht nadat vrachtwagen op pijlwagen klapt

vrijdag 11 september 2020 06:58

Rotterdam – Een vrachtwagen is omstreeks 03.00 uur op de A16 ter hoogte van de Brienenoordbrug in de richting van Rotterdam vol op een pijlwagen geklapt, de vrachtwagen schoot daarna door de vangrail. De A16 werd vervolgens richting Rotterdam volledig afgesloten.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend, de opruimwerkzaamheden gaan tot zeker 8.30 uur duren. Dit betekend dat er een verkeersinfarct zal ontstaan tijdens de spits. Of de chauffeur gewond is geraakt is nog niet bekend.

Een vrachtwagen is vannacht op de A16 ter hoogte van de Van Brienenoordbrug in Rotterdam op een pijlwagen geklapt en…

Gepostet von 010fotograaf am Donnerstag, 10. September 2020

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A16 richting Rotterdam dicht nadat vrachtwagen op pijlwagen klapt
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een vrachtwagen is omstreeks 03.00 uur op de A16 ter hoogte van de Brienenoordbrug in de richting van Rotterdam vol op een pijlwagen geklapt, de vrachtwagen schoot daarna door de vangrail. De A16 werd vervolgens richting Rotterdam volledig afgesloten.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend, de opruimwerkzaamheden gaan tot zeker 8.30 uur duren. Dit betekend dat er een verkeersinfarct zal ontstaan tijdens de spits. Of de chauffeur gewond is geraakt is nog niet bekend.

Een vrachtwagen is vannacht op de A16 ter hoogte van de Van Brienenoordbrug in Rotterdam op een pijlwagen geklapt en…

Gepostet von 010fotograaf am Donnerstag, 10. September 2020

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!