Auto in Gouda springt op slot met baby er nog in

vrijdag 11 september 2020 17:10

Gouda – De brandweer heeft vrijdagmiddag een baby bevrijd uit een auto, nadat deze automatisch op slot sprong nadat de ouders waren uitgestapt.

De auto werd geparkeerd op de Gerbrandyweg in Gouda. Toen de ouders waren uitgestapt en de deuren dichtsloegen, sprong plots de auto op slot. Met de auto nog in de auto was het voor de ouders onmogelijk om deze weer te openen.

Omdat achterin nog een klein kind zat, werd de brandweer gebeld. Deze moesten uiteindelijk een raam intikken om zich toegang tot de auto en het kind te verkrijgen. Het was even schrikken, maar zo kwam het toch tot een goed einde.


Fotografie: Remco Gerritsen

 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Auto springt op slot met baby er nog in, Gerbrandyweg (Gouda) – 112 Groene Hart - […] Gedeeld: Nieuws op Beeld […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Auto in Gouda springt op slot met baby er nog in
Schrijver:

 

 

Gouda – De brandweer heeft vrijdagmiddag een baby bevrijd uit een auto, nadat deze automatisch op slot sprong nadat de ouders waren uitgestapt.

De auto werd geparkeerd op de Gerbrandyweg in Gouda. Toen de ouders waren uitgestapt en de deuren dichtsloegen, sprong plots de auto op slot. Met de auto nog in de auto was het voor de ouders onmogelijk om deze weer te openen.

Omdat achterin nog een klein kind zat, werd de brandweer gebeld. Deze moesten uiteindelijk een raam intikken om zich toegang tot de auto en het kind te verkrijgen. Het was even schrikken, maar zo kwam het toch tot een goed einde.


Fotografie: Remco Gerritsen

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!