Luchtballonnen boven Capelle aan den IJssel

vrijdag 11 september 2020 21:54

Capelle aan den IJssel – Met het mooie kalme weer van vandaag was het voor luchtballonreizigers weer een flink spektakel vanavond. Onder andere vanuit het Schollebos ging een luchtballon van de Luchtreiziger de lucht in.

De ballon werd omstreeks half zes gereedgemaakt waarna de ballon om half zeven de lucht in ging. Veel omstanders kwamen kijken op het grasveld bij de spin. Toen de ballon de lucht in was gegaan waren er korte tijd wel vijf ballonnen te zien.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Luchtballonnen boven Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Met het mooie kalme weer van vandaag was het voor luchtballonreizigers weer een flink spektakel vanavond. Onder andere vanuit het Schollebos ging een luchtballon van de Luchtreiziger de lucht in.

De ballon werd omstreeks half zes gereedgemaakt waarna de ballon om half zeven de lucht in ging. Veel omstanders kwamen kijken op het grasveld bij de spin. Toen de ballon de lucht in was gegaan waren er korte tijd wel vijf ballonnen te zien.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!