Zeven verdachten aangehouden na schietpartij Planetenlaan Spijkenisse

vrijdag 11 september 2020 06:42

Spijkenisse – In de wijk het Sterrenkwartier in Spijkenisse zijn vrijdagmorgen op de Planetenlaan meerdere schoten gelost. Omwonenden belden omstreeks half 7 de politie nadat zij vier tot vijf schoten hadden gehoord. De schutter zou na het schietincident in een auto zijn weggereden.

Agenten gingen massaal ter plaatse en vonden op straat zeven hulzen rondom de Planetenlaan, de Poolsterstraat en het Junopad. Er is vooralsnog geen gewonde aangetroffen en het is onbekend of er op iemand is geschoten. De politie hield op straat met getrokken wapens een man in een badjas aan.

Agenten spoedde zich vervolgens naar een woning op het Snoekenveen, leden van het Team Parate Eenheid vielen daar een woning binnen. Hierop werden er nog eens 6 verdachten aangehouden.

Foto’s : Kevin Schenk

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zeven verdachten aangehouden na schietpartij Planetenlaan Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – In de wijk het Sterrenkwartier in Spijkenisse zijn vrijdagmorgen op de Planetenlaan meerdere schoten gelost. Omwonenden belden omstreeks half 7 de politie nadat zij vier tot vijf schoten hadden gehoord. De schutter zou na het schietincident in een auto zijn weggereden.

Agenten gingen massaal ter plaatse en vonden op straat zeven hulzen rondom de Planetenlaan, de Poolsterstraat en het Junopad. Er is vooralsnog geen gewonde aangetroffen en het is onbekend of er op iemand is geschoten. De politie hield op straat met getrokken wapens een man in een badjas aan.

Agenten spoedde zich vervolgens naar een woning op het Snoekenveen, leden van het Team Parate Eenheid vielen daar een woning binnen. Hierop werden er nog eens 6 verdachten aangehouden.

Foto’s : Kevin Schenk

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!