Politie zet Rotterdam Ommoord op slot

vrijdag 11 september 2020 22:39

Rotterdam – De politie heeft vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur de gehele wijk Rotterdam Ommoord “op slot” gezet. Op alle toegangswegen naar de wijk waren controleposten ingericht en werden willekeurig automobilisten en bestuurders van scooters van de weg geplukt. De controle vond plaats omdat er de laatste tijd meer is ingebroken en de politie geluiden vanuit omwonenden ontving.

Wijkagent Ommoord Oost Cavit Koksal vertelde tegen Rijnmond dat ze naar de geluiden van de bewoners hebben geluisterd en daarom een zichtbare grootschalige actie op touw hebben gezet. Er waren onder andere controleposten op de Prins Alexanderlaan, President Rooseveltweg en de Zevenkampseweg ingericht.

Wat de controles hebben opgeleverd is nog niet bekend. Het team verkeer van de politie sloot direct aan bij de controle en controleerde op onder andere te hard rijdende scooters. Een aantal van hen liepen op de rollerbank te hard en kregen een wokmelding.

Later meer over de resultaten, die zijn momenteel tijdens het schrijven nog niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie zet Rotterdam Ommoord op slot
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur de gehele wijk Rotterdam Ommoord “op slot” gezet. Op alle toegangswegen naar de wijk waren controleposten ingericht en werden willekeurig automobilisten en bestuurders van scooters van de weg geplukt. De controle vond plaats omdat er de laatste tijd meer is ingebroken en de politie geluiden vanuit omwonenden ontving.

Wijkagent Ommoord Oost Cavit Koksal vertelde tegen Rijnmond dat ze naar de geluiden van de bewoners hebben geluisterd en daarom een zichtbare grootschalige actie op touw hebben gezet. Er waren onder andere controleposten op de Prins Alexanderlaan, President Rooseveltweg en de Zevenkampseweg ingericht.

Wat de controles hebben opgeleverd is nog niet bekend. Het team verkeer van de politie sloot direct aan bij de controle en controleerde op onder andere te hard rijdende scooters. Een aantal van hen liepen op de rollerbank te hard en kregen een wokmelding.

Later meer over de resultaten, die zijn momenteel tijdens het schrijven nog niet bekend.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!