donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Politie zet Rotterdam Ommoord op slot

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur de gehele wijk Rotterdam Ommoord “op slot” gezet. Op alle toegangswegen naar de wijk waren controleposten ingericht en werden willekeurig automobilisten en bestuurders van scooters van de weg geplukt. De controle vond plaats omdat er de laatste tijd meer is ingebroken en de politie geluiden vanuit omwonenden ontving.

Wijkagent Ommoord Oost Cavit Koksal vertelde tegen Rijnmond dat ze naar de geluiden van de bewoners hebben geluisterd en daarom een zichtbare grootschalige actie op touw hebben gezet. Er waren onder andere controleposten op de Prins Alexanderlaan, President Rooseveltweg en de Zevenkampseweg ingericht.

Wat de controles hebben opgeleverd is nog niet bekend. Het team verkeer van de politie sloot direct aan bij de controle en controleerde op onder andere te hard rijdende scooters. Een aantal van hen liepen op de rollerbank te hard en kregen een wokmelding.

Later meer over de resultaten, die zijn momenteel tijdens het schrijven nog niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -