Dader steekpartij Wingerd Capelle aan den IJssel meldt zich op politiebureau

zaterdag 12 september 2020 21:45

Capelle aan den IJssel – De dader van de steekpartij op de Wingerd heeft zichzelf zaterdagmiddag op het politiebureau gemeld. De man een 41-jarige Capellenaar stak een postbezorger in zijn hand toen deze een pakketje wilde bezorgen. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen hadden aan de politie het kenteken doorgegeven van de verdachte. Bekend was al dat men naar een grijze auto zocht met daarin een man en een vrouw. Toen de verdachte dat te horen kreeg heeft hij zich alsnog gemeld. De man werd vervolgens ingesloten op het politiebureau.

De politie is nog op zoek naar eventuele getuigen van het incident.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dader steekpartij Wingerd Capelle aan den IJssel meldt zich op politiebureau
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De dader van de steekpartij op de Wingerd heeft zichzelf zaterdagmiddag op het politiebureau gemeld. De man een 41-jarige Capellenaar stak een postbezorger in zijn hand toen deze een pakketje wilde bezorgen. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen hadden aan de politie het kenteken doorgegeven van de verdachte. Bekend was al dat men naar een grijze auto zocht met daarin een man en een vrouw. Toen de verdachte dat te horen kreeg heeft hij zich alsnog gemeld. De man werd vervolgens ingesloten op het politiebureau.

De politie is nog op zoek naar eventuele getuigen van het incident.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!