zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Dader steekpartij Wingerd Capelle aan den IJssel meldt zich op politiebureau

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De dader van de steekpartij op de Wingerd heeft zichzelf zaterdagmiddag op het politiebureau gemeld. De man een 41-jarige Capellenaar stak een postbezorger in zijn hand toen deze een pakketje wilde bezorgen. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen hadden aan de politie het kenteken doorgegeven van de verdachte. Bekend was al dat men naar een grijze auto zocht met daarin een man en een vrouw. Toen de verdachte dat te horen kreeg heeft hij zich alsnog gemeld. De man werd vervolgens ingesloten op het politiebureau.

De politie is nog op zoek naar eventuele getuigen van het incident.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -