dinsdag, januari 19, 2021

Demonstratie tegen omstreden ‘pedopartij’ in Den Haag

Den Haag – Enkele honderden actievoerders waren zaterdagmiddag naar het Koekamp in Den Haag gekomen om te demonstreren tegen de Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD), beter bekend als de ‘pedopartij’.

De manifestatie spreekt zich uit tegen de ‘normalisering van pedofilie’ en de oprichting van de PNVD die mee wil doen aan de komende Tweede Kamer-verkiezingen. De partij wil onder andere dat pedofilie, necrofilie en seks met dieren wordt gelegaliseerd. Ook willen zij dat mensen een basisinkomen krijgen en dat leerplicht afgeschaft wordt.

Rond het middaguur verzamelden de actievoerders met spandoeken en borden. Ze scandeerden leuzen als: “PNVD, weg ermee!” Naast deze betogers waren ook motorclubs gekomen die hun steun gaven aan de actie. Zij hielden als onderdeel van de manifestatie een luid protest met hun motoren. Op het opgetuigde podium kwamen diverse sprekers aan bod om hun ervaringen met kindermisbruik te delen.

Petitie ruim half miljoen keer ondertekend
Een week geleden werd er ook nog gedemonstreerd tegen de partij. Daarnaast zijn er eerder ook online petities gestart waarin wordt opgeroepen tot een verbod op de PNVD. De grootste hiervan is inmiddels ruim 600.000 keer ondertekend. Deze petitie vindt u hier.

Related Articles

Licht gaat spontaan uit in zonnestudio bij bezoekje van agenten in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft maandagavond een inval gedaan bij een zonnebank studio in het...

Winkelier knokt terug tegen overvaller, politie zoekt getuigen Hillevliet Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een belwinkel...

Bedrijventerrein Hoekeindseweg Bergschenhoek doorzocht op illegale praktijken na tip

0
Bergschenhoek - Op het bedrijventerrein aan de Hoekeindseweg is dinsdagmorgen een doorzoeking gestart van onder...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg