zaterdag, januari 23, 2021

Forse brand in snackbar in centrum van Harmelen

Harmelen (UT) – In het Utrechtse Harmelen is even na middernacht een grote uitslaande brand uitgebroken in het centrum van het plaatsje. Bij de brand komt veel rook vrij. Inmiddels lijkt de brand onder controle.

De brand werd om 00.15 uur gemeld en vrij snel opgeschaald naar het sein ‘grote brand’. In het pand aan de Kalverstraat waar de brand is uitgebroken, is snackbar Vikas gevestigd. Ook omliggende huizen zijn uit voorzorg ontruimd, maar de brandweer lijkt overslag naar deze panden te hebben voorkomen.

Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend. De snackbar zou al uren gesloten zijn. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De brandweer verricht sloopwerkzaamheden op het brandadres om de laatste bluswerkzaamheden te kunnen uitvoeren.


Fotografie: Remco Gerritsen

Related Articles

Kolossaal jacht verplaatst over nauwe waterwegen in regio

0
Regio - Vandaag heeft een groot jacht op de Zuid-Hollandse wateren de nodige koppen laten...

Uitslaande brand verwoest woning Bijster Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een woning aan het Bijster in Hoogvliet is zaterdagmiddag op de begane grond...

Herinnering: Vanaf vanavond geldt de avondklok

0
Vanavond vanavond 21.00 uur is de avondklok in Nederland van kracht. In dit artikel zetten...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,208FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg