zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Forse brand in snackbar in centrum van Harmelen

- advertentie -

Harmelen (UT) – In het Utrechtse Harmelen is even na middernacht een grote uitslaande brand uitgebroken in het centrum van het plaatsje. Bij de brand komt veel rook vrij. Inmiddels lijkt de brand onder controle.

De brand werd om 00.15 uur gemeld en vrij snel opgeschaald naar het sein ‘grote brand’. In het pand aan de Kalverstraat waar de brand is uitgebroken, is snackbar Vikas gevestigd. Ook omliggende huizen zijn uit voorzorg ontruimd, maar de brandweer lijkt overslag naar deze panden te hebben voorkomen.

Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend. De snackbar zou al uren gesloten zijn. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De brandweer verricht sloopwerkzaamheden op het brandadres om de laatste bluswerkzaamheden te kunnen uitvoeren.


Fotografie: Remco Gerritsen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -