Man dreigt woning op te blazen Stationsstraat Spijkenisse

zaterdag 12 september 2020 22:12

Spijkenisse – Hulpverleners zijn zaterdagavond een geruime tijd bezig geweest met een incident in de Stationsstraat in Spijkenisse. Een man zou na een mogelijke ruzie in de relationele sfeer hebben gedreigd zijn woning op te blazen.

Hulpverleners waaronder de politie, de brandweer waaronder het Quick Response Team werden met spoed ter plaatse gevraagd. De brandweer heeft in de omgeving gemeten of er gas vrij was gekomen. Stedin kwam ter plaatse om uit voorzorg gas en elektra aan te sluiten. Uiteindelijk was er geen gaskraan opengedraaid.

Rond 22.00 konden de meeste hulpverleners weer weg. Het is niet bekend wat zich nu precies in de woning heeft afgespeeld. De man is uit het huis gehaald en naar het ziekenhuis gebracht hij zal de nodige hulp aangeboden krijgen.

Foto’s : Martijn de Bruijn

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Man dreigt woning op te blazen Stationsstraat Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Hulpverleners zijn zaterdagavond een geruime tijd bezig geweest met een incident in de Stationsstraat in Spijkenisse. Een man zou na een mogelijke ruzie in de relationele sfeer hebben gedreigd zijn woning op te blazen.

Hulpverleners waaronder de politie, de brandweer waaronder het Quick Response Team werden met spoed ter plaatse gevraagd. De brandweer heeft in de omgeving gemeten of er gas vrij was gekomen. Stedin kwam ter plaatse om uit voorzorg gas en elektra aan te sluiten. Uiteindelijk was er geen gaskraan opengedraaid.

Rond 22.00 konden de meeste hulpverleners weer weg. Het is niet bekend wat zich nu precies in de woning heeft afgespeeld. De man is uit het huis gehaald en naar het ziekenhuis gebracht hij zal de nodige hulp aangeboden krijgen.

Foto’s : Martijn de Bruijn

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!