Mogelijk drugslab gevonden in Zoetermeer

woensdag 16 september 2020 20:07

Zoetermeer – Woensdag 16 september is in een bedrijfspand aan de Kryptonstraat in Zoetermeer een vermoedelijk drugslab aangetroffen.

Even na twee uur ’s middags werd de brandweer gealarmeerd vanwege een ‘vreemde lucht’. In het bedrijfspand werd een laboratorium aangetroffen, vermoedelijk voor de productie van drugs. Om wat voor drugs het zou moeten gaan, is vooralsnog niet bekend.

De politie heeft de omgeving afgezet en ook omliggende bedrijfspanden ontruimd. De brandweer, Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) en Recherche doen gezamenlijk onderzoek in het pand. Het is niet bekend of er personen zijn aangehouden.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk drugslab gevonden in Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Woensdag 16 september is in een bedrijfspand aan de Kryptonstraat in Zoetermeer een vermoedelijk drugslab aangetroffen.

Even na twee uur ’s middags werd de brandweer gealarmeerd vanwege een ‘vreemde lucht’. In het bedrijfspand werd een laboratorium aangetroffen, vermoedelijk voor de productie van drugs. Om wat voor drugs het zou moeten gaan, is vooralsnog niet bekend.

De politie heeft de omgeving afgezet en ook omliggende bedrijfspanden ontruimd. De brandweer, Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) en Recherche doen gezamenlijk onderzoek in het pand. Het is niet bekend of er personen zijn aangehouden.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!