zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Mogelijk drugslab gevonden in Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – Woensdag 16 september is in een bedrijfspand aan de Kryptonstraat in Zoetermeer een vermoedelijk drugslab aangetroffen.

Even na twee uur ’s middags werd de brandweer gealarmeerd vanwege een ‘vreemde lucht’. In het bedrijfspand werd een laboratorium aangetroffen, vermoedelijk voor de productie van drugs. Om wat voor drugs het zou moeten gaan, is vooralsnog niet bekend.

De politie heeft de omgeving afgezet en ook omliggende bedrijfspanden ontruimd. De brandweer, Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) en Recherche doen gezamenlijk onderzoek in het pand. Het is niet bekend of er personen zijn aangehouden.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -