dinsdag, november 30, 2021
9.9 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen.

Even voor elf uur ’s avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee mannen met een vuurwapen drongen de woning binnen toen het 11-jarige kind open deed. De vrouw wist samen met haar kinderen het gebouw uit te vluchten, waarna de politie kon worden ingelicht. De twee mannen wisten met een nog onbekende buit ervandoor te gaan.

In de omgeving stonden meerdere eenheden op de uitkijk naar de mogelijke verdachten, maar helaas nog zonder resultaat. De politie doet nader onderzoek in en rondom de woning. Volgens de politie droeg een van de overvallers een trainingspak en heeft deze man een licht getinte huidskleur. De andere overvaller zou een donker getinte huidskleur hebben en krullend kroeshaar.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -