zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Twee mannen hebben donderdagavond op de Dr. de Visserstraat een kind bedreigd met een vuurwapen. Het meisje deed open en de twee mannen richtten een vuurwapen op het kind, ze drongen de woning naar binnen en namen spullen mee. De moeder wist met de kinderen naar buiten te vluchten.

De mannen deden alsof ze een pakketjes kwamen afgeven en drongen de woning binnen. De politie werd gealarmeerd en startte meteen een onderzoek. Het gaat om twee mannen met een mondkapje. De een is donkergetint met krulletjes en droeg een blauw trainingspak, de ander is licht getint, niet al te lang en droeg een grijs trainingspak van Nike. Beiden hadden een capuchon op. Vermoedelijk hingen de twee verdachten al langer rond in die straat. De politie hoopt dat getuigen zich melden. Ook camerabeelden zijn meer dan welkom.

Bel met 0900-8844 als u informatie heeft over deze brute overval. Ook kleine dingen kunnen waardevol zijn voor het onderzoek. U kunt ook bellen met 0800-7000 als u liever anoniem blijft. Of vul het onderstaand tipformulier in.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -