zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

OM eist 14-jaar celstraf tegen Nieuwerkerker die vrouw in brand stak

- advertentie -

Rotterdam – Het Openbaar Ministerie heeft tegen een man uit Nieuwerkerk aan den IJssel in een hoger beroep 14-jaar celstraf geëist. De man wordt ervan verdacht een flat in brand te hebben gestoken aan de Favrestraat in Rotterdam. De vrouw raakte vier jaar geleden ernstig gewond toen zij en haar huis in 2016 in brand werden gestoken.

De vrouw raakte door de brand zeer ernstig gewond, ze werd enkele weken in kunstmatige slaap gehouden, ze verloor haar twee honden en haar woning brandde volledig uit. De 39-jarige man had bij zijn aanhouding verbrandde haartjes op zijn handen. Naast de gevangenisstraf wordt er ook ook een straat- en contactverbod tegen de man geëist en moet hij schadevergoeding van 228.000 euro betalen aan het slachtoffer.

Het gerechtshof doet over twee weken uitspraak

 

Lees ook :

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -