zondag, december 5, 2021
4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Poolse vrouw (41) op straat overleden, oorzaak nog onduidelijk Bree Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Vlak voor middernacht is er op de Bree in Rotterdam een 41-jarige Poolse vrouw zwaargewond aangetroffen, hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse en reanimeerde de vrouw tevergeefs. De vrouw overleed ter plekke aan haar verwondingen. Het is nog onduidelijk hoe de vrouw om het leven is gekomen.

De politie heeft de hele avond groot onderzoek gedaan op de Bree, de politie heeft in het onderzoek een man aangehouden. Hij en de vrouw zouden bekenden van elkaar zijn en eerder op de avond ruzie hebben gehad. Wat zijn rol is geweest bij het overlijden van de vrouw is nog niet bekend, de politie laat weten alle opties nog open te houden. Het kan om een noodlottig ongeval gaan, maar ook een eventueel misdrijf wordt nog niet uitgesloten. Of de vrouw is mishandeld kon nog niet worden verteld.

Bewoners van de Bree verklaarden tegen het AD dat ze wakker waren geworden van geschreeuw. De man die is aanhouden zou ook al gestart zijn met de reanimatie van de vrouw. Wat er daarvoor is gebeurd wordt momenteel nog onderzocht.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -